Daklekkage

De reparatie van een daklekkage door bijvoorbeeld een storm kan u heel veel geld besparen. Wanneer een lekkage verergert, veroorzaakt dit nog meer schade dan een beginnende lekkage. AJF Hoogervorst repareert in LeidenWassenaarVoorschotenOegstgeest en omgeving daklekkages. Op deze pagina leest u meer over daklekkages, stormschade aan daken en dakreparatie.

Stormschade dak

Zowel een plat dak als een hellend dak kunnen schade oplopen door bijvoorbeeld een storm. Wist u dat de kosten voor het herstellen van een dak door stormschade bij de opstalverzekering verhaald kan worden? Daarnaast kan dakschade ook ontstaan door hevige regenval. Vaak merkt u pas dat u daklekkage heeft wanneer het te laat is, door gele kringen die op uw plafond opkomen.

Daklekkage repareren

Of het nu om een plat dak gaat of een hellend dak, het proces voor het repareren van een daklekkage is redelijk vergelijkbaar. Ten eerste wordt altijd het probleem geanalyseerd. Hierbij vindt AJF Hoogervorst de oorzaak van de lekkage en bedenkt een manier om het te repareren. Uw mening is belangrijk in dit proces, vandaar dat de strategie voor het repareren in overleg met u gemaakt wordt.

Na het vaststellen van het probleem en de beste oplossing kan de dakreparatie beginnen. Het verschilt uiteraard erg per soort en lekkage hoe deze reparatie eruit ziet. Wanneer het probleem verholpen is zal een specialist van AJF Hoogervorst dit controleren, zodat u zonder zorgen kunt blijven genieten van een lekkage-vrij dak.

Kosten van reparatie daklekkage

De precieze kosten van het repareren van een daklekkage zijn afhankelijk van het dak zelf, de ernst van de lekkage en de moeilijkheidsgraad van het dak. Graag meer informatie over de kosten van het repareren van uw dak? Vraag dan gratis een offerte aan bij AJF Hoogervorst.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!