Renovaties

Een huis dat volledig aansluit op uw wensen vergroot uw woonplezier. AJF Hoogervorst weet dit als de beste. Om deze reden voeren wij op grote schaal in Leiden en omstreken renovaties uit. Bij deze renovaties staat de wens van de klant centraal. Op deze pagina leest u meer over badkamer-, keuken-, toilet-, dak- of volledige woning renovaties.

Meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Diverse expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Badkamer renovatie

AJF Hoogervorst ontzorgt op het gebied van badkamer renovaties. Wij helpen u bij het gehele proces. Van het uitdenken van de renovatieplannen tot het slim inkopen en het daadwerkelijke renoveren. Door met u mee te denken zorgen we gezamenlijk voor de oplossing die volledig bij uw wensen aansluit. AJF Hoogervorst is dé specialist voor badkamer renovaties. 

De renovatie van uw badkamer verloopt zoals u het wil. Wij zijn bekend met zowel budget renovaties waarbij we iedere bespaar mogelijkheid meenemen, als luxere badkamer verbouwingen. Het fijne van een renovatie bij AJF Hoogervorst is dat uw van te voren altijd inzicht heeft in de kosten. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. 

Keuken renovatie

Op het gebied van keuken renovaties hebben wij veel ervaring. Zo is het mogelijk om een bestaande keuken een upgrade te geven door een renovatie, of een volledig nieuwe keuken in te laten bouwen. Van Ikea tot maatwerk keukens, AJF Hoogervorst helpt u graag om uw droomkeuken te realiseren.

Toilet renovatie

AJF Hoogervorst is, net als bij de renovatie van badkamers, thuis in het verbouwen van wc’s en toiletten. Voor toilet renovaties zijn er meerdere mogelijkheden. De meest eenvoudige renovatie is waarbij bestaand sanitair ongemoeid blijft, en we ‘alleen’ het schilderwerk of voegwerk opnieuw doen. Deze relatief kleine stap kan een toilet een compleet nieuwe look geven.

Aan de andere kant staan complete toilet renovaties. Bij zo’n verbouwingen slopen we het oude toilet, sanitair en tegelwerk, waarna we de wc naar wens renoveren. Hierbij nemen we tegelwerk, leidingwerk, sanitair en lichten mee, zodat u niets zelf hoeft te doen.

Dak renovatie

Het bijzondere van AJF Hoogervorst is de combinatie van expertises binnen het bedrijf. Naast vastgoedonderhoud en verbouwingen bent u voor dakwerken ook aan het juiste adres. AJF Hoogervorst helpt u daarom graag bij een renovatie van platte daken of bij dakwerk van monumentale panden. 

Lekkages repareren wij in een mum van tijd. Maar, voorkomen is beter dan genezen. Daarom kan een dakrenovatie vaak grote kosten door waterschade of houtrot voorkomen. Wij adviseren u graag over de beste oplossing. Vraag vrijblijvend een dakinspectie aan om direct meer te weten over uw dakrenovatie.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Duurzame keuze

Dakpannen hebben een lange levensduur, tot wel 100 jaar. Ook is deze dakbedekking goed bestendig tegen externe factoren.

Eenvoudig & veilig

Dakpannen zijn relatief eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is een pannendak brandveiliger dan bijvoorbeeld een rietendak.

Toekomstbestendig

Losse dakpannen kunnen eenvoudig vervangen worden. Hierdoor is stormschade of een gebroken pan geen probleem.

Klassieke uitstraling

Er gaat niets boven een nieuw gelegd pannendak. Voor veel mensen is de look van dakpannen een doorslaggevende factor.

Renovatie aanvragen

Of het nu een kleine toilet renovatie is, of een volledige woningrenovatie, AJF Hoogervorst helpt u als aannemer graag bij uw renovatie. Vraag nu vrijblijvend een offerte aan voor uw renovatie.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

De werkwijze van AJF Hoogervorst

De aannemerservice die AJF Hoogervorst Vastgoed biedt, is gericht op snelheid en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat u een lekkage zo snel mogelijk verholpen wilt hebben en een nieuw dak voor decennia mee wilt laten gaan.

AJF Hoogervorst Vastgoed staat daarom garant voor kwalitatieve renovaties, verbouwingen en dakwerken. Onze collega’s beschikken over de nodige ervaring met de diverse aspecten van het dakwerken vak. 

Vrijblijvende offerte aanvragen voor verbouwingen en renovaties

AJF Hoogervorst Vastgoed is werkzaam in de regio Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Zoeterwoude. Wij denken graag met u mee om tot de juiste oplossing voor een verbouwing, renovatie of dakwerken te komen.

Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Direct meer informatie? Bel of WhatsApp ons dan via onderstaande contactinformatie.