Monumentaal dakwerk

AJF Hoogervorst is uw partner voor monumentale daken. Van dakrenovatie tot onderhoud en isolatie van monumentale panden. Hier leest u meer over dakbedekking voor monumenten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Diverse expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Karakteristieke monumentale daken

Verbouwingen, renovaties en reparaties aan daken van monumentale panden zijn bij sommigen een garantie voor hoofdpijn en zorgen. Hoe vind je immers de juiste dakpannen? En, hoe zorg je met behoud van aangezicht dat een monumentaal dak gerepareerd of geïsoleerd wordt?

Voor deze vraagstukken bent u bij AJF Hoogervorst aan het juiste adres. Wij zorgen dat monumentale daken hun karakter behouden, ook na een dakrenovatie. Door de jaren heen hebben wij op monumentale daken in en rondom Leiden, Hillegom, Wassenaar en omstreken de nodige ervaring opgedaan. Op deze pagina vindt u alle informatie over dakbedekking voor monumentale panden. Meer informatie of direct een vrijblijvende offerte? Neem dan direct contact op.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Onderhoud en renovatie van monumentale daken

AJF Hoogervorst biedt totaaloplossingen voor monumentale daken. Met onze onderhoudscontracten behouden we de kwaliteit van de daken van monumentale panden van particulieren én VvE’s en andere zaken klanten. Zo bent u altijd verzekerd van daken van goede staat en staan wij snel op het dak, mocht het nodig zijn.

Naast onderhoud renoveren wij ook monumentale daken. Van het leggen van een compleet nieuw pannendak tot dakisolatie en nieuw lood- en zinkwerk. AJF Hoogervorst is uw partner voor monumentale daken.

Monumentale daken en vergunningen

Een dakrenovatie aan een monument, hoe zit dat met vergunningen? Goed nieuws, sinds 2012 is er geen vergunning meer nodig voor onderhoud aan monumentale panden, mits het onderdelen betreffen die geen monumentale waarde hebben.

Een voorbeeld hiervan is het vervangen van een aantal gebroken dakpannen bij een monumentaal pand na een storm. Als het slechts een aantal dakpannen zijn, is er geen vergunning nodig. Als alle pannen volledig vervangen worden, is een vergunning wel verplicht. AJF Hoogervorst helpt u graag bij het aanvragen van de juiste vergunning.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!