Verbouwingen

Bent u op zoek naar een aannemer voor een verbouwing in de omgeving Leiden, Wassenaar, Lisse, Hillegom en Zoeterwoude? AJF Hoogervorst biedt de totaaloplossing voor verbouwingen. Van meedenken en vergunningen tot complete renovaties en oog voor detail. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw huis? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Diverse expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Aannemer voor verbouwingen

Het bedrijf AJF Hoogervorst combineert de expertises van twee neven: renovaties en onderhoud en dakwerken. Samen zijn zij goed voor 45+ jaar ervaring in de bouw. Deze ervaring heeft AJF Hoogervorst geleerd om zo snel mogelijk een project op te leveren, waarbij de wens van de klant centraal staat. In het verleden heeft AJF Hoogervorst meer dan 200 projecten afgerond. Op deze pagina leest u meer informatie over verbouwingen door AJF Hoogervorst.

Soorten verbouwingen

AJF Hoogervorst heeft alle soorten verbouwingen voorbij zien komen. Van het plaatsen van een uitbouw en het renoveren van een badkamer of keuken tot een volledige woningrenovatie. Wij staan u graag bij om uw huis naar uw wens te verbouwen.

Ook voor relatief kleinere werkzaamheden, zoals het vervangen van kozijnen of het realiseren van een inbouwkast, bent u bij ons aan het juiste adres. Aan de hand van uw input stellen wij een plan van aanpak op. Belangrijk in dit proces is transparantie. Zo weet u altijd waar u aan toe bent en zullen er geen onverwachte kosten bij komen kijken.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Duurzame keuze

Dakpannen hebben een lange levensduur, tot wel 100 jaar. Ook is deze dakbedekking goed bestendig tegen externe factoren.

Eenvoudig & veilig

Dakpannen zijn relatief eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is een pannendak brandveiliger dan bijvoorbeeld een rietendak.

Toekomstbestendig

Losse dakpannen kunnen eenvoudig vervangen worden. Hierdoor is stormschade of een gebroken pan geen probleem.

Klassieke uitstraling

Er gaat niets boven een nieuw gelegd pannendak. Voor veel mensen is de look van dakpannen een doorslaggevende factor.

Verbouwing aanvragen

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een verbouwing voor uw huis? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij werken zowel met particulieren als met zakelijke klanten, zoals VvE beheer.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!