Dakwerk

Op deze pagina vindt u meer informatie over dakbedekking voor pannendaken, monumentale daken en lood- en zinkwerk. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

AJF Hoogervorst & Dakwerk

Twee expertises onder één dak. Dat is waar familiebedrijf AJF Hoogervorst Vastgoed van uitgaat. Dit betekent in de praktijk dat de specialisaties van twee neven gecombineerd worden voor totaaloplossingen. 

AJF Hoogervorst Vastgoed biedt snelle hulp bij reparatie, lekkage en plaatsing van: 

Keramische dakbedekking

Pannendaken

De rode daken vol dakpannen zijn kenmerkend voor ons land. AJF Hoogervorst is gespecialiseerd in het leggen en vervangen van keramische dakpannen. Wij helpen u bij het kiezen van de juiste dakpannen voor nieuwe daken én kunnen bestaande dakpannen vervangen door dezelfde variant dakpannen. Voor reparatie van lekkage en stormschade, nieuwe pannendaken en alles daartussenin.

Monumentaal dakwerk

Een andere specialisatie van AJF Hoogervorst betreft dakbedekking voor monumentale panden. Vanwege ons werk als dakdekker in Leiden en omstreken hebben wij veel ervaring met monumentale panden. Wij kunnen u daarom adviseren over dakrenovaties, isolatie en subsidies voor monumentale daken. 

Lood- en zinkwerk

Net zo traditioneel als keramische pannendaken is lood- en zinkwerk voor op het dak. Deze authentieke dakbedekking heeft zich bewezen als een duurzame variant van dakwerk. Lood- en zinkwerk aangebracht door AJF Hoogervorst kan eenvoudig meer dan 50 jaar dienstdoen.

De werkwijze van AJF Hoogervorst dakwerken

De dakdekker service die AJF Hoogervorst Vastgoed biedt, is gericht op snelheid en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat u een lekkage zo snel mogelijk verholpen wilt hebben en een nieuw dak voor decennia mee wilt laten gaan.

AJF Hoogervorst Vastgoed staat daarom garant voor kwalitatieve dakrenovaties, dakbedekking en andere dakwerken. Onze collega’s beschikken over de nodige ervaring met de diverse aspecten van het dakwerken vak. Wij kunnen u niet alleen adviseren over de meest duurzame en kostenefficiënte wijze van dakbedekking, ook voor advies voor eventuele subsidie van uw gemeente bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor dakwerken

AJF Hoogervorst Vastgoed is werkzaam in de regio Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Zoeterwoude. Wij denken graag met u mee om tot de juiste oplossing voor dakwerken te komen.

Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Direct meer informatie? Bel of WhatsApp ons dan via onderstaande contactinformatie.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk. AJF Hoogervorst is ook uw partner voor verbouwingen en renovaties.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!