Onderhoudscontract

AJF Hoogervorst ontzorgt particulieren en VvE’s op het gebied van vastgoedonderhoud. Zo bieden wij een totaalpakket onderhoudscontract. Hierdoor bent u altijd verzekerd van onderhoud, reparaties en behoud van de staat van uw vastgoed. 

Van kantoren tot huizen en alles daartussenin. AJF Hoogervorst is uw partner voor vastgoed onderhoud. Op deze pagina vindt u meer informatie over het onderhoudscontract dat AJF Hoogervorst aanbiedt. Direct meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op.

Behoud van vastgoed

Een onderhoudscontract geeft u de garantie dat uw vastgoed de kwaliteit behoudt, terwijl u er geen omkijken naar heeft. Ideaal!.

Op maat

AJF Hoogervorst stelt onderhoudspakketten op maat op. Zo betaalt u nooit te veel en weet u zeker dat het onderhoud uw vastgoed matcht.

Kosten voorkomen

Regelmatig onderhoud en dakinspecties zorgen ervoor dat kleine gebreken geen grote kostenposten worden.

Alles-in-één

Verder biedt AJF Hoogervorst een totaaloplossing tegen hoge kwaliteit. Dé partner voor onderhoudscontracten voor vastgoed.

Wat is een onderhoudscontract voor vastgoed?

Alle gebouwen hebben gemeen dat ze regelmatig onderhoud nodig hebben om de goede conditie te behouden. Van vakantiewoningen en flatgebouwen tot bedrijfspanden en villa’s, regelmatig onderhoud zorgt dat u grote onvoorziene reparaties bespaart blijft. 

Maar, hoe werkt een onderhoudscontract voor vastgoed dan? Het doel van een onderhoudscontract is het behouden en verbeteren van de kwaliteit van een gebouw. AJF Hoogervorst kent het belang van vastgoed en de waarde die u hieraan hecht. Samen zorgen we ervoor dat de conditie van uw gebouw behouden blijft.

Wat valt er onder vastgoedonderhoud

Het belangrijke aan een onderhoudscontract is dat u ontzorgt bent én het gebouw er goed bij blijft staan, ook in de toekomst. Daarom zijn de onderhoudscontracten van AJF Vastgoed allesomvattend. Zo helpen wij u bij:

Het leggen van een pannendak heeft meerdere voordelen ten opzichte van andere dakbedekkingen. Zo is een pannendak goedkoper dan een groep- of rietendak en gaat het vaak langer mee. 

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Voordelen van een onderhoudscontract

Met een onderhoudscontract bent u altijd zeker dat de waarde van uw vastgoed behouden blijft. Daarnaast biedt een onderhoudscontract u gemak en zekerheid. U bent er zeker van, zonder afspraken te maken, dat uw vastgoed in goede handen is.
Voorkomen is beter dan genezen. Regelmatig onderhoud en dakinspecties zorgen ervoor dat kleine gebreken geen grote kostenposten worden. Verder biedt AJF Hoogervorst een totaaloplossing tegen hoge kwaliteit. Dé partner voor onderhoudscontracten voor vastgoed.

Een onderhoudscontract laten opstellen

AJF Hoogervorst onderhoudt uw vastgoed tegen een vaste prijs. Wij leggen uw wensen graag vast in een onderhoudscontract. Dit doen wij bijvoorbeeld op basis van een meerjarenonderhoudsplan. Zo weet u waar u aan toe bent.
Meer weten over de mogelijkheden van een vastgoed onderhoudscontract voor uw gebouw? Neem dan vrijblijvend contact op met de specialisten van AJF Vastgoed voor een offerte op maat.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!