Lood- en zinkwerk

Naast keramische dakpannen wordt lood en zink voor diverse toepassingen gebruikt voor dakbedekking. AJF Hoogervorst past lood- en zinkwerk toe bij afwerkingen van dakranden, regenpijpen en goten. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Lood- en zinkwerk voor dakwerken

Lood- en zink zijn voor dakdekkers geliefde materialen, en dat is niet voor niets. Zo materialen kunnen eenvoudig gevormd worden naar de toepassing in kwestie. Daarnaast hebben zowel lood als zink een zeer lange levensduur, zijn ze zeer betrouwbaar én zijn beide materialen eenvoudig te recyclen. Lood- en zinkwerk past dus in een duurzame renovatie of verbouwing. 

De toepassingen van lood- en zinkwerk in de dakdekking zijn eindeloos. Denk bijvoorbeeld aan het afwerken van dakranden, regenpijpen en dakgoten. Lood- en zink kan zowel op platte daken, dakterrassen en dakkapellen als op schuine daken toegepast worden.

Voor schuine daken, ook wel hellende daken genoemd, wordt lood bijvoorbeeld gebruikt voor kappen, goten en schoorstenen. Zink wordt toegepast om bijvoorbeeld dakgoten te maken. Het grote voordeel van deze materialen is dat er praktisch geen onderhoudskosten bij deze dakbedekking komen kijken. 

Uw dak en lood- en zinkwerken

AJF Hoogervorst heeft jarenlange ervaring met lood- en zinkwerk. Deze ervaring vertalen wij graag naar een oplossing die specifiek op uw huis aangepast is. Vandaar dat wij graag met lood- en zink werken. Met de juiste gereedschappen kunnen wij deze materialen naar uw dak vormen, zodat wij het dat volledig waterdicht kunnen maken. Niet alleen houdt dit het vocht buiten, ook zorgt het dat de dakbedekking naadloos bij de stijl van uw huis aansluit. 

Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan voor meer informatie over lood- en zinkwerk voor uw huis. AJF Hoogervorst kan u helpen met:

  • Reparaties aan bestaand lood- en zinkwerk op het dak. 
  • Het vervangen van lood- en zink dakwerk.
  • Het plaatsen van lood- en zink op nieuwe daken. 

Duurzame keuze

Een levensduur tot 30 jaar. De oude materialen zijn recyclebaar.

Flexibel

Wij kunnen lood- en zinkwerk vormen naar uw toepassing.

Waterbestendig

Goed tegen water, lekkages voorkomen en dak repareren.

Zekerheid

Lood- en zinkwerk zorgen voor een volledig waterdichte afsluiting.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

De kosten van lood- en zinkwerk

De kosten van lood- en zinkwerk voor uw dak hangen af van meerdere factoren. Zo speelt natuurlijk het oppervlakte van uw dak mee. En, wellicht kan bestaand lood of zink gerepareerd worden. AJF Hoogervorst zoek altijd de meest kostenefficiënte en duurzame oplossing. 

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!