Onderhoud

Van reparatie en vervanging van houtwerk tot dakinspecties, AJF Hoogervorst is uw totaalpartner voor vastgoed onderhoud. Op deze pagina vindt u meer informatie over vastgoed onderhoud. Wilt u meer weten over de mogelijkheden voor uw dak? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

AJF Hoogervorst & Dakwerk

Twee expertises onder één dak. Dat is waar familiebedrijf AJF Hoogervorst Vastgoed van uitgaat. Dit betekent in de praktijk dat de specialisaties van twee neven gecombineerd worden voor totaaloplossingen.

In onderhoud van vastgoed komen deze expertises goed samen. Dakdekker Martin helpt met dakinspecties en vervanging en reparatie van dakwerk. Anthony vervangt en repareert houtwerk en zorgt voor algemeen onderhoud via onderhoudscontracten.

AJF Hoogervorst Vastgoed biedt snelle en transparante hulp bij:  

huis verbouwen en renoveren

Dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor lekkages vanuit het dak van uw huis. AJF Hoogervorst neemt deze zorg weg door dakinspecties uit te voeren bij klanten, zowel bij particulieren als bij VvE’s en andere zakelijke klanten. 

Onderhoudscontracten vastgoed

AJF Hoogervorst ontzorgt particulieren en VvE’s op het gebied van vastgoedonderhoud. Zo bieden wij een totaalpakket onderhoudscontract. Hierdoor bent u altijd verzekerd van onderhoud, reparaties en behoud van de staat van uw vastgoed. 

Van kantoren tot huizen en alles daartussenin. AJF Hoogervorst is uw partner voor vastgoed onderhoud.

Vervangen houtwerk

Voorkomen is beter dan genezen. AJF Hoogervorst helpt vastgoed eigenaren bij het onderhouden van houtwerk. Maar, als het te laat is voor een reparatie, is vervanging van het houtwerk de enige oplossing. 

De werkwijze van AJF Hoogervorst dakwerken

De dakdekker service die AJF Hoogervorst Vastgoed biedt, is gericht op snelheid en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat u een lekkage zo snel mogelijk verholpen wilt hebben en een nieuw dak voor decennia mee wilt laten gaan.

AJF Hoogervorst Vastgoed staat daarom garant voor kwalitatieve dakrenovaties, dakbedekking en andere dakwerken. Onze collega’s beschikken over de nodige ervaring met de diverse aspecten van het dakwerken vak. Wij kunnen u niet alleen adviseren over de meest duurzame en kostenefficiënte wijze van dakbedekking, ook voor advies voor eventuele subsidie van uw gemeente bent u bij ons aan het juiste adres.

Vrijblijvende offerte aanvragen voor dakwerken

AJF Hoogervorst Vastgoed is werkzaam in de regio Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Zoeterwoude. Wij denken graag met u mee om tot de juiste oplossing voor dakwerken te komen.

Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Direct meer informatie? Bel of WhatsApp ons dan via onderstaande contactinformatie.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!