Dakinspectie

Voorkomen is beter dan genezen. Dat geldt ook voor lekkages vanuit het dak van uw huis. AJF Hoogervorst neemt deze zorg weg door dakinspecties uit te voeren bij klanten, zowel bij particulieren als bij VvE’s en andere zakelijke klanten. Dakinspectie inplannen? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Diverse expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Ervaring op grote hoogte

Geregeld voeren wij voor onze klanten dakinspecties uit. Dankzij onze jarenlange ervaringen op daken in de regio Leiden, Voorschoten, Wassenaar, Oegstgeest, Hillegom, Lisse en omstreken weten we precies waar we op het dak naar moeten kijken. Zonder het opzetten van dure stijgers kunnen we u gelijk adviseren over de eventuele dakreparatie. Aan de hand van foto’s en video’s geven we u een kijkje op uw eigen dak, wel zo transparent.

Waarom een dakinspectie?

De daken in ons land zijn aan het Nederlandse klimaat blootgesteld. De weer en wind kan dakschade tot gevolg hebben. Wanneer dakproblemen vroegtijdig geconstateerd én verholpen worden, is er vaak niets aan de hand. Pas wanneer vocht vrij spel krijgt onder de dakbedekking, ontstaat er een probleem.

Door regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren, voorkomt u dat een losliggende of gebroken dakpan ervoor zorgt dat het houtwerk op zolder wegrot.

Tijdens de dakinspectie controleren wij de positionering van dakpannen en andere dakbedekking, kijken we naar lood- en zinkwerk en naar eventuele schoorstenen, dakgoten en ander houtwerk.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Schade voorkomen

Door regelmatig een dakinspectie uit te laten voeren, voorkomt u grote schade door bijvoorbeeld loszittende dakpannen.

Monumentale panden

AJF Hoogervorst is gespecialiseerd in dakbedekking voor monumentale panden.

Advies voor renovaties

Mocht een renovatie nodig zijn, adviseren wij u vrijblijvend over de beste oplossing. 

Vrijblijvende offerte

Geen verplichtingen. Vraag vrijblijvend een offerte aan voor uw dakinspectie en voorkom grotere kosten.

Dakinspectie monumentale panden

AJF Hoogervorst is gespecialiseerd in het restaureren en verbouwen van monumentale daken. Ook voor uw monument voeren wij graag een dakinspectie uit. Bij monumentale dakwerken kunnen wij u tevens over de eventuele vergunningen adviseren. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Dakinspectie inplannen

Voorkomen dat een klein probleem hoog in de kosten loopt? Aan de hand van een dakinspectie weet u direct wat de stand van uw dak is. Ook geven wij u vrijblijvend advies, mochten er renovatiewerkzaamheden nodig zijn. Meer weten? Bel of WhatsApp ons voor meer informatie of vul het contactformulier in voor meer informatie.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!