Dakkapel

Het laten plaatsen van een dakkapel kan de woonruimte op zolder aanzienlijk vergroten. AJF Hoogervorst plaatst zowel prefab dakkapellen als klantspecifieke dakkapellen. Zo kunnen wij altijd de juiste oplossing voor uw huis bieden. Op deze pagina leest u meer over het laten plaatsen van dakkapellen. Neem voor meer informatie contact op voor een vrijblijvende offerte.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Diverse expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Dakkapel laten plaatsen

Een dakkapel zorgt niet alleen voor meer ruimte. Ook vergroot een dakkapel de lichtinval op zolder en verbetert het de ventilatie. Daarnaast is een investering in een dakkapel in investering in uw huis. Altijd een goede keuze dus. Maar, wat komt er kijken bij het laten plaatsen van een dakkapel?

Voordat er wordt besloten wat voor dakkapel het beste geplaatst kan worden, kijken wij naar het dak zelf. Tijdens deze stap berekenen we het gewicht dat het dak aankan, zodat het nieuwe dakkapel geen lekkages veroorzaakt. Aan de hand van uw input adviseert AJF Hoogervorst u over de verschillende mogelijkheden. U kunt voor beide mogelijkheden een vrijblijvende offerte ontvangen. Wel zo transparent. 

Prefab dakkapel laten plaatsen

De snelste manier om een dakkapel op uw huis te hebben, is door middel van een prefab dakkapel. Deze pre-fabricated dakkapellen worden in de fabriek gebouwd. Dit scheelt arbeidstijd en dus ook in investeringskosten. Prefab dakkapellen zijn beschikbaar in zowel kunststof als hout. Ook wat betreft de kozijnen is er keuze. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

De prefab dakkapel wordt via een hijskraan op het dak gehesen. De specialisten van AJF Hoogervorst zorgen dat het dak van te voren klaar is voor het dakkapel. Hierdoor sluit de prefab dakkapel naadloos aan op uw huidige dak.

Klantspecifieke dakkapel laten plaatsen

Het plaatsen van een maatwerk dakkapel gaat net iets anders. Dit dakkapel wordt namelijk niet in zijn geheel op het dak gehesen, maar wordt door AJF Hoogervorst op het dak gebouwd. Vooral bij oudere woningen wordt een klantspecifieke dakkapel vaak toegepast.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!

Duurzame keuze

Dakpannen hebben een lange levensduur, tot wel 100 jaar. Ook is deze dakbedekking goed bestendig tegen externe factoren.

Eenvoudig & veilig

Dakpannen zijn relatief eenvoudig te plaatsen. Daarnaast is een pannendak brandveiliger dan bijvoorbeeld een rietendak.

Toekomstbestendig

Losse dakpannen kunnen eenvoudig vervangen worden. Hierdoor is stormschade of een gebroken pan geen probleem.

Klassieke uitstraling

Er gaat niets boven een nieuw gelegd pannendak. Voor veel mensen is de look van dakpannen een doorslaggevende factor.

De kosten van een dakkapel laten plaatsen

De kosten van het laten plaatsen van een dakkapel hangen af van diverse factoren. De belangrijkste factor is het soort dakkapel dat gekozen is, een prefab dakkapel of een traditioneel maatwerk dakkapel. Daarnaast speelt de oppervlakte van het dakkapel speelt natuurlijk een grote rol. Hoe groter het dakkapel, des te meer materiaal nodig is. Verder hebben bijvoorbeeld materiaalprijzen en kozijn keuzes een invloed op de uiteindelijke prijs. 

Bent u benieuwd naar de kosten voor het laten plaatsen van een dakkapel op uw dak? Vraag dan vrijblijvend meer informatie aan. Wij helpen u graag verder.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!