Verbouw en renovaties

Alle oplossingen onder één dak. Dat is de propositie van AJF Hoogervorst. Van kleine verbouwingen en renovaties tot complete woning renovaties. Op deze pagina vindt u meer informatie over verbouwingen en renovaties. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Aannemer AJF Hoogervorst

Twee expertises onder één dak. Dat is waar familiebedrijf AJF Hoogervorst Vastgoed van uitgaat. Dit betekent in de praktijk dat de specialisaties van twee neven gecombineerd worden voor totaaloplossingen. Voor dakwerken is dakdekker Mart Hoogervorst uw specialist.

Voor alle renovaties en verbouwingen bent u bij AJF Hoogervorst aan het juiste adres. Op deze pagina vindt u meer informatie over de renovatie van keukens, badkamers, toiletten, gehele woningen, het laten verbouwen van uw huis en het laten plaatsen van een dakkapel. 

Direct meer informatie over:

huis verbouwen en renoveren

Verbouwingen

Het bedrijf AJF Hoogervorst combineert de expertises van twee neven: renovaties en onderhoud en dakwerken. Samen zijn zij goed voor 45+ jaar ervaring in de bouw. Deze ervaring heeft AJF Hoogervorst geleerd om zo snel mogelijk een project op te leveren, waarbij de wens van de klant centraal staat. In het verleden heeft AJF Hoogervorst meer dan 200 projecten afgerond. 

Dakkapel

Het laten plaatsen van een dakkapel kan de woonruimte op zolder aanzienlijk vergroten. AJF Hoogervorst plaatst zowel prefab dakkapellen als klantspecifieke dakkapellen. Zo kunnen wij altijd de juiste oplossing voor uw huis bieden. 

Renovaties

Een huis dat volledig aansluit op uw wensen vergroot uw woonplezier. AJF Hoogervorst weet dit als de beste. Om deze reden voeren wij op grote schaal in Leiden en omstreken renovaties uit. Bij deze renovaties staat de wens van de klant centraal. 

De werkwijze van AJF Hoogervorst

De aannemerservice die AJF Hoogervorst Vastgoed biedt, is gericht op snelheid en klanttevredenheid. Wij begrijpen dat u een lekkage zo snel mogelijk verholpen wilt hebben en een nieuw dak voor decennia mee wilt laten gaan.

AJF Hoogervorst Vastgoed staat daarom garant voor kwalitatieve renovaties, verbouwingen en dakwerken. Onze collega’s beschikken over de nodige ervaring met de diverse aspecten van het dakwerken vak. 

Vrijblijvende offerte aanvragen voor verbouwingen en renovaties

AJF Hoogervorst Vastgoed is werkzaam in de regio Leiden, Oegstgeest, Wassenaar, Voorschoten, Lisse, Hillegom, Noordwijk en Zoeterwoude. Wij denken graag met u mee om tot de juiste oplossing voor een verbouwing, renovatie of dakwerken te komen.

Via het contactformulier vraagt u vrijblijvend een offerte aan. Direct meer informatie? Bel of WhatsApp ons dan via onderstaande contactinformatie.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!