Dakdekker Wassenaar

AJF Hoogervorst is werkzaam als dakdekker in Wassenaar en omgeving. De ervaring die de afgelopen jaren op het dak is opgedaan is de basis van Hoogervorst Dakwerk. Of het gaat om dakisolatie of reparatie, de opdrachten worden altijd volledig naar uw wens uitgevoerd. Op deze pagina vindt u meer informatie over dakwerken in Wassenaar.

Dakbedekkingen in Wassenaar

Dakwerk bestaat uit veel meer dan slechts keramische dakpannen. Het grootste gedeelte van de daken in Wassenaar kunnen in twee delen opgedeeld worden: platte daken en schuine/hellende daken. AJF Hoogervorst heeft ervaring met verschillende type daken en bijbehorende dakbedekking. Samen met u bekijken we de situatie en bepalen we de beste oplossing. Op deze pagina leest u meer over dakbedekking voor platte en hellende daken in Wassenaar.

Dakreparatie Wassenaar

Een daklekkage kan hele vervelende gevolgen hebben. Als de lekkage niet op tijd verholpen wordt kan de schade enorm oplopen. Waterschade en houtrot zijn twee algemene gevolgen van schade aan dakwerk. Ook in Wassenaar is het zaak om tijdig een daklekkage te repareren. AJF Hoogervorst  werkt in de regio, en kan dus eenvoudig en snel bij u thuis zijn om de schade op te nemen. Lees meer over dakreparatie.

Dakisolatie Wassenaar

Het laten isoleren van een dak heeft veel positieve gevolgen. De energierekening kost u maandelijks minder geld en de waarde van uw huis stijgt. Wist u dat het mogelijk is om subsidie aan te vragen voor dakisolatie? Voorval voor VvE’s is het mogelijk om met behulp van de gemeente een dak te isoleren, maar voor particulieren zijn er ook verschillende opties.

AJF Hoogervorst isoleert zowel platte- als hellende daken. De prijs van dakisolatie is afhankelijk van meerdere factoren en daarom van te voren moeilijk te bepalen. Kijk op pagina dakisolatie voor meer actuele informatie over het laten isoleren van een dak in Wassenaar.

Dakbedekking monumentaal pand Wassenaar

Wassenaar staat vol met met monumentale panden. Juist bij deze panden is het van belang dat de dakbedekking na restauratie weer in de oorspronkelijk staat terug wordt gebracht. Er zijn verschillende eisen waaraan dakreparatie bij een monumentaal pand aan moet voldoen. AJF Hoogervorst heeft de afgelopen jaren als dakdekker veel monumentale daken mogen repareren, en is daarom goed op de hoogte van de actuele eisen. Ook voor monumentale dakbedekking komt de gemeente Wassenaar haar inwoners tegemoet. Zo is het mogelijk om subsidie aan te vragen. Benieuwd naar meer informatie? Lees dan verder op de pagina over dakbedekking voor monumentale panden.

Gratis offerte dakdekker aanvragen

De kosten van een dakdekker zijn vaak van te voren moeilijk te bepalen. Zo moet er rekening worden gehouden met het type dak, de grootte ervan, wat voor dakbedekking gebruikt gaat worden, hoeveel werk het kost en de moeilijkheidsgraad van het dak. Hoogervorst Dakwerk kan een prijsopgave maken na het zien van de situatie. Aan de hand van uw voorkeuren wordt vervolgens een offerte opgesteld. Deze offerte is gratis en geheel vrijblijvend. Graag meer informatie over een dakdekker in Wassenaar? Vraag dan een gratis offerte aan!

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!