Dakdekker Leiden

Hoogervorst Dakwerk verzorgt specialistische dakbedekkingen in Leiden en omgeving. De jaren ervaring als dakdekker zorgen ervoor dat een ruim aanbod aan verschillende dakbedekkingen mogelijk zijn. Of het nu gaat om een plat of hellend dak, een kunststof of groendak, Hoogervorst Dakwerk creëert een dak volledig naar uw wens.

Dakbedekkingen Leiden

Hoogervorst Dakwerk werkt met een ruim aanbod aan dakbedekkingen. De meest voorkomende vorm van dakbedekking in Leiden bestaat uit keramische dakbedekking. Deze vorm bestaat uit aardenwerken dakpannen die zorgvuldig op het dak gelegd worden. Keramische dakbedekking is verkrijgbaar in meerdere kleuren, vormen en uitvoeringen.

Naast keramische daken zijn bitumen of dakleren daken zeer populair in Leiden. Vooral bij platte daken is dit een verstandige keuze. Naast de bekende rollen bitumen dakbedekkingen werken wij ook met bitumenleien. Hoogervorst Dakwerk helpt u graag bij het uitkiezen van de beste vorm van bitumen dakbedekking.

Andere bekende vormen van dakbedekkingen zijn kunststof of PVC, leien dakbedekking”, een zinken dak” en de steeds populairder wordende variant: EPDM. Naast de bekendere varianten is ook het groendak in trek. Bij deze vorm wordt een plat dak bedekt met vegetatie zoals grassen, vetplanten of zelf struiken en bomen. Naast het feit dat een groendak CO2 uit de lucht filtert, voorziet het ook van een natuurlijke isolatie. De gemeente Leiden biedt subsidies voor groene daken aan tot wel €25,- per vierkante meter groen dak!

Dakreparatie Leiden

Voorkomen is beter dan genezen, maar helaas moeten ook daken soms gerepareerd worden. Hiermee wordt nog meer schade, zoals lekkages en houtrot, voorkomen. Hoogervorst Dakwerk repareert en restaureert dakbedekkingen in Leiden. Voor meer informatie kijkt u op de daklekkage pagina.

Dakisolatie Leiden

Het isoleren van uw dak brengt u op de lange termijn vele voordelen. Zo bespaart u flink op uw energierekening doordat minder warmte verloren gaat via het dak. In slecht geïsoleerde panden gaat tot wel 25% van de gestookte warmte verloren. Hoogervorst Dakwerk isoleert zowel platte- als hellende/schuine daken in Leiden en omgeving. Kijk op de dakisolatie pagina voor meer informatie.

Dakbedekking monumentaal pand Leiden

De binnenstad van Leiden staat vol met monumentale panden. Bij deze huizen is het plaatsen van de juiste dakbedekking cruciaal. Bij reparaties en restauraties moet rekening gehouden worden met de materialen en de looks van het dak, dit mag niet afwijken. Hoogervorst Dakwerk heeft jarenlange ervaring met dakbedekking bij monumentale panden en verbouwingen in Leiden. Vraag gratis een offerte aan voor informatie over het dak van uw monumentale pand.

Gratis offerte dakdekker in Leiden

Omdat Hoogervorst Dakwerk werkzaam is in de omgeving van Leiden kunnen wij eenvoudig langskomen om de situatie te bekijken. Bij deze inspectie luisteren we goed naar uw voorkeuren zodat een gepaste offerte opgesteld kan worden. Graag meer informatie over wat een dakdekker in Leiden kost? Vraag dan gratis een offerte aan!

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk. AJF Hoogervorst is aannemer in Leiden.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!