Vastgoedonderhoud Wassenaar – AJF Vastgoedonderhoud

Op zoek naar vakkundige hulp op het gebied dakwerk, vastgoedonderhoud, verbouwing en renovatie? Als familiebedrijf biedt AJF Hoogervorst beide expertises onder één dak. Met onze jarenlange ervaring leveren wij totaaloplossingen voor uw vastgoed in Wassenaar, afgestemd op uw persoonlijke wensen. Benieuwd hoe wij u van dienst kunnen zijn? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Verbouw en renovaties Wassenaar

Wilt u snel en vakkundig een verbouwing of renovatie laten uitvoeren? Bij AJF Hoogervorst voeren wij op grote schaal renovaties en verbouwingen uit in Wassenaar, zodat uw woning volledig aansluit op uw wensen. Dankzij onze jarenlange ervaring in de bouw en inmiddels al meer dan 200 afgeronde projecten, zijn wij in staat snel en vakkundig te leveren. Wij denken graag met u mee vanaf de vergunningen tot en met complete renovaties. Altijd met oog voor detail. Het plaatsen van een dakkapel, een verbouwing, een ruimte of zelfs het gehele pand renoveren is voor ons geen enkel probleem. Uw persoonlijke wens is onze klus!

Onderhoud Wassenaar

Hulp nodig bij het oplossen en verhelpen van lekkages of reparaties en vervanging van het houtwerk? AJF Hoogervorst is uw totaalpartner voor vastgoedonderhoud in Wassenaar. Door frequent  onderhoud te plegen aan uw vastgoed, blijft uw pand in een goede staat en voorkomt u onverwachte kostenposten. Bovendien draagt regelmatig onderhoud van uw vastgoed bij aan het waardebehoud.

Dakinspecties Wassenaar

Kleine gebreken aan het dak komen vanwege ons Nederlandse klimaat met veel wind en regen vaak voor. Deze op het oog kleine dakproblemen, zoals losliggende of gebroken dakpannen, kunnen vervelende gevolgen hebben voor uw pand met grote kosten. Daarom voeren wij regelmatig dakinspecties uit, waarmee we deze kleine problemen tijdig kunnen constateren en verhelpen.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Wassenaar

Wilt u geen omkijken meer hebben naar het onderhoud van uw vastgoed en altijd verzekerd zijn het behoud van de staat van uw pand? Met het totaalpakket onderhoudscontract ontzorgen wij particulieren en VvE’s in Wassenaar op het gebied van vastgoedonderhoud. Het onderhoudscontract is beschikbaar voor kantoorpanden tot woningen en alles daartussenin.

Dakwerk Wassenaar

AJF Hoogervorst is uw partner voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk in Wassenaar. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij snelle hulp bij reparatie, lekkage en plaatsing van uw dakwerk. Wij denken graag met u mee over de juiste keuze voor uw nieuwe dakbedekking. Wilt u bestaande dakpannen vervangen voor dezelfde variant? Bij ons is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk te kiezen voor de duurzame variant van dakwerk in de vorm van lood- en zinkwerk, wat eenvoudig 50 jaar dienst doet.