Vastgoedonderhoud Voorschoten – AJF Vastgoedonderhoud

AJF Hoogervorst biedt het beste van twee expertises onder één dak: renovaties en verbouwing, samen met dakwerk en onderhoud. Kortom, uw totaalpartner op het gebied van vastgoedonderhoud. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw pand in Voorschoten? Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dakwerk Voorschoten

AJF Hoogervorst is uw totaalpartner voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk in Voorschoten. Heeft u te maken met vervelende dakproblemen zoals een lekkage? Wij begrijpen dat u dit zo snel mogelijk verholpen wilt hebben. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat snelle en doelgerichte service te leveren, waarmee de problemen aan uw dak binnen no-time zijn opgelost. Daarbij bent u bij ons ook aan het juiste adres voor advies over de meest duurzame wijze van dakbedekking of advies voor mogelijke subsidies van de gemeente. Ook monumentale daken zijn voor ons geen enkel probleem. Wij hebben ervaring met monumentale dakrenovaties, het leggen van nieuwe pannendaken en het isoleren van daken. Uiteraard zorgen wij altijd dat het karakteristieke eigenschap van monumentaal dakwerk niet verloren gaat.

Onderhoud Voorschoten

Is uw vastgoed in Voorschoten toe aan onderhoud? Wij verrichten dakinspecties, vervangen en restaureren houtwerk en ontzorgen u middels onderhoudscontracten. Door uw vastgoed regelmatig te laten onderhouden voorkomt u vervelende problemen en onverhoopte kosten. Met solide onderhoud blijft uw pand in goede staat en behoudt het de waarde.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Voorschoten

Het is een gegeven dat alle gebouwen regelmatig onderhoud nodig hebben om in goede staat te blijven. Wilt u dat uw vastgoed in goede staat blijft, zonder hier zelf naar om te hoeven kijken? Bij AJF Vastgoed bieden wij een oplossing: een totaalpakket onderhoudscontract, waarmee wij particulieren en VvE’s in Voorschoten ontzorgen op het gebied van vastgoedonderhoud. Het onderhoudscontract is beschikbaar voor iedere vorm van vastgoed. Uitlopend van (vakantie)woningen, flatgebouwen, bedrijfspanden, villa’s en alles daartussenin. Hierbij is het doel van het onderhoudscontract het behouden en verbeteren van de kwaliteit van uw pand. Onze onderhoudscontracten zijn dan ook allesomvattend.

Verbouw en renovaties Voorschoten

Wilt u snel en vakkundig een verbouwing of renovatie laten uitvoeren? Wij van AJF Hoogervorst voeren op grote schaal renovaties en verbouwingen uit in Voorschoten. Met meer dan 200 opgeleverde projecten en onze jarenlange ervaring in de bouw, zijn wij in staat om projecten snel en vakkundig op te leveren. Daarnaast denken wij graag met u mee op het gebied van vergunningen, verbouwplannen, gedeeltelijke of zelfs gehele woningrenovaties. AJF Hoogervorst is uw totaalpartner voor dakkapellen, verbouwingen, gedeeltelijke en gehele renovaties.