Vastgoedonderhoud Oegstgeest – AJF Vastgoedonderhoud

Als uw partner voor vastgoedonderhoud, dakwerken, renovaties en verbouwingen in Oegstgeest biedt AJF Hoogervorst totaaloplossingen voor uw vastgoed. Of het nu gaat om kantoorpanden, appartementen, (vakantie)woningen of alles daartussenin. Wij zijn gespecialiseerd in onderhoud, dakinspecties, reparatie en vervangingen.

Benieuwd wat wij precies voor u kunnen betekenen? Vraag gerust een vrijblijvende offerte aan.

Verbouw en renovaties Oegstgeest

Wilt u een ruimte in uw woning of het gehele pand renoveren, verbouwen of een dakkapel plaatsen? Bij AJF Hoogervorst hebben wij jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties  op grote schaal in Oegstgeest. Bovendien hoeft u bij ons niet weken te wachten op een offerte, om vervolgens vele maanden later pas ingepland te worden. Wij geloven in een snelle en doelgerichte service.

Wij bieden totaaloplossingen voor vastgoed en denken graag met u mee omtrent vergunningen tot volledige renovaties. Ons advies is gebaseerd op meer dan 45 jaar ervaring in het vak en altijd met oog voor detail. Daarbij staat uw persoonlijke wens staat bij ons altijd centraal.

Dakwerk Oegstgeest

AJF Hoogervorst biedt snelle en doelgerichte hulp bij reparatie, lekkage en de plaatsing van uw dakwerk. Dit doen wij door totaaloplossingen aan te bieden voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk.

Vanuit onze jarenlange ervaring met monumentale panden, geven wij graag gespecialiseerd advies voor monumentale daken. Denk hierbij aan dakrenovaties, isolatie en subsidies. Uiteraard zorgen we bij renovaties van monumentale daken altijd dat de karakteristieke uitstraling behouden blijft.

Daarnaast denken wij graag met u mee over de keuze voor de juiste dakbedekking voor uw nieuwe dak. Wilt u bestaande dakpannen vervangen voor dezelfde variant? Bij ons is dat geen enkel probleem. Ook is het mogelijk te kiezen voor de duurzame variant van dakwerk in de vorm van lood- en zinkwerk, wat gemakkelijk 50 jaar mee gaat.

Onderhoud Oegstgeest

Het regelmatig uitvoeren van onderhoud aan vastgoed draagt bij aan behoud van de staat van uw vastgoed en voorkomt onverwachte kosten. Daarbij draagt vastgoedonderhoud ook bij het behoud van waarde. Is uw vastgoed in Oegstgeest toe aan onderhoud? Wij verrichten dakinspecties, vervangen en restaureren houtwerk en ontzorgen u dankzij onderhoudscontracten.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Oegstgeest

Geen zorgen meer over het onderhoud en eventuele problemen met uw vastgoed? Met ons totaalpakket onderhoudscontract ontzorgen wij particulieren en VvE’s in Oegstgeest op het gebied van vastgoedonderhoud. Op deze manier bent u altijd verzekerd van onderhoud, reparaties en behoud van de staat van uw pand. Ons onderhoudscontract is beschikbaar voor woningen tot kantoorpanden en alles daartussenin.