Vastgoedonderhoud Noordwijk – AJF Vastgoedonderhoud

AJF Hoogervorst biedt totaaloplossingen voor vastgoedonderhoud, dakwerken, renovaties en verbouwingen. Met onze jarenlange ervaring zijn wij uw totaalpartner, gespecialiseerd in onderhoud, dakinspecties, reparatie en vervanging van houtwerk. Wij hebben ieder probleem al een keer opgelost, ook uw probleem.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw vastgoed in Noordwijk?

Dakwerk Noordwijk

AJF Hoogervorst is uw partner voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk in Noordwijk. Dankzij onze jarenlange ervaring bieden wij snelle hulp bij reparatie, lekkage en plaatsing van uw dakwerk. Variërend van stormschade tot de aanleg van nieuwe pannendaken of de renovatie van monumentale daken. Uw persoonlijke wens is onze opdracht.

De juiste keuze maken voor uw dakwerk? Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dakpannen. Daarnaast adviseren wij vanuit onze jarenlange ervaring ook graag over dakrenovaties, isolatie en subsidie voor monumentale daken. Hierbij zorgen we dat monumentale daken hun karakter en uitstraling behouden.

Onderhoud Noordwijk

Vastgoedonderhoud op regelmatige basis zorgt voor behoud van de staat van uw pand. Bovendien draagt onderhoud ook bij aan het behoud van waarde en voorkomt het grote onvoorziene kosten welke kunnen optreden bij problemen.

Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen voeren wij regelmatig dakinspecties uit. Het Nederlandse klimaat vraagt immers veel van uw dakwerk, waardoor kleine problemen zoals gebroken of verschoven dakpannen kunnen ontstaan. Door dergelijke dakproblemen tijdig te constateren en te verhelpen blijven grote en duurdere problemen bespaart.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Noordwijk

Wilt u zonder zorgen verzekerd zijn van het behoud van de staat van uw vastgoed? AJF Hoogervorst biedt een totaalpakket onderhoudscontract, waarmee we particulieren en VvE’s in Noordwijk ontzorgen op het gebied van vastgoedonderhoud. Zodoende bent u altijd verzekerd van onderhoud, reparaties en het behoud van de staat van uw vastgoed. Ons onderhoudscontract is beschikbaar voor woningen tot kantoorpanden en alles daartussenin.

Verbouw en renovaties Noordwijk

AJF Hoogervorst is een familiebedrijf met jarenlange ervaring, hierdoor zijn wij in staat totaaloplossingen te bieden voor verbouwingen en renovaties. Met oog voor detail denken wij graag met u mee. Uiteraard ook als het gaat om vergunningen.

Ons werk varieert van het plaatsen van een dakkapel, plaatsen van een uitbouw en het renoveren van een badkamer of keuken tot een volledige woningrenovatie. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties op grote schaal in Noordwijk en omstreken. Daarbij hoeft u bij ons niet weken te wachten op een offerte, om vervolgens vele maanden later pas ingepland te worden. Wij geloven in een snelle en doelgerichte service.