Vastgoedonderhoud Lisse – AJF Vastgoedonderhoud

Als uw totaalpartner voor vastgoedonderhoud in Lisse, is AJF Hoogervorst gespecialiseerd in dakwerken, onderhoud, renovaties en verbouwingen. Uw wens is onze opdracht. Benieuwd wat wij allemaal voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact op voor een vrijblijvende offerte.

Verbouw en renovaties Lisse

Wilt u een ruimte in uw woning of het gehele pand renoveren, verbouwen of een dakkapel plaatsen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Als familiebedrijf hebben wij meer dan 45 jaar ervaring, waardoor we iedere situatie al een keer zijn tegengekomen in de praktijk. AJF Hoogervorst biedt totaaloplossingen voor uw vastgoed. Van meedenken en vergunningen tot complete renovaties. Altijd met oog voor detail.

Een huis dat aansluit op uw persoonlijke wensen vergroot het woonplezier en dat weten we bij AJF Hoogervorst maar al te goed. Om deze reden voeren wij op grote schaal renovaties en verbouwingen uit in Lisse, waarbij uw wens altijd centraal staat. Wilt u bijvoorbeeld een dakkapel laten plaatsen? Wij plaatsen zowel prefab als op maat gemaakte dakkapellen.

Dakwerk Lisse

Hulp nodig bij reparatie, lekkage of de plaatsing van dakwerk? AJF Hoogervorst biedt snelle en gespecialiseerde hulp in de vorm van totaaloplossingen voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk.

Wij helpen u graag bij het kiezen van de juiste dakpannen voor nieuwe daken. Wilt u bestaande dakpannen vervangen voor dezelfde variant? Dat is bij ons geen enkel probleem. AJF Hoogervorst heeft jarenlange ervaring met het leggen en vervangen van keramische dakpannen. Wij denken dan ook graag met u mee.

Daarnaast zijn wij ervaren met de dakbedekking van monumentale panden. Wij geven dan ook graag gespecialiseerd advies over dakrenovaties, isolatie en subsidie voor monumentale daken. Hierbij zorgen we altijd dat monumentale daken hun karakteristieke uitstraling behouden.

Onderhoud Lisse

Van het oplossen en verhelpen van lekkages, reparaties en vervanging van het houtwerk tot de uitvoering van dakinspecties. AJF Hoogervorst is uw totaalpartner voor vastgoedonderhoud in Lisse. Het regelmatig uitvoeren van onderhoud voorkomt onverwachtse kostenposten en draagt bovendien bij aan het waarde behoud van uw pand.

Problemen met uw dak zoals een lekkage kunnen grote en vervelende gevolgen hebben voor uw pand. Om deze reden voeren wij regelmatig dakinspecties uit, waarmee we kleine problemen zoals een losliggende of gebroken dakpan tijdig opsporen en verhelpen.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Lisse

Met ons totaalpakket onderhoudscontract ontzorgen wij particulieren en VvE’s in Lisse op het gebied van vastgoedonderhoud. Op deze manier bent u altijd verzekerd van onderhoud, reparaties en behoud van de staat van uw pand. Regelmatig onderhoud zorgt dat u grote onverwachtse reparaties bespaart blijft.