Vastgoedonderhoud Leiden – AJF Vastgoedonderhoud

Als uw totaalpartner voor vastgoedonderhoud in Leiden, is AJF Hoogervorst gespecialiseerd in verbouwingen, renovaties, reparatie en vervanging van houtwerk tot dakinspecties.

Benieuwd wat wij kunnen betekenen voor uw vastgoed in Leiden? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dakwerk Leiden

Bij AJF Hoogervorst bieden wij snelle hulp bij reparatie, lekkage en plaatsing van uw dakwerk. Wij zijn uw specialist voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk. Wij helpen u graag bij de keuze voor de juiste dakbedekking voor uw nieuwe dak en adviseren wij over dakrenovaties, isolatie en subsidies voor monumentale daken.

Onderhoud Leiden

Het uitvoeren van onderhoud aan vastgoed op regelmatige basis voorkomt onverwachtse kosten. Bovendien draagt vastgoedonderhoud ook bij het behoud van waarde. Is uw vastgoed in Leiden toe aan onderhoud? Wij verrichten dakinspecties, vervangen en restaureren houtwerk en ontzorgen u dankzij onderhoudscontracten.

Dakinspecties Leiden

Regelmatige controle middels deskundige inspecties van uw dak is cruciaal om grote problemen te voorkomen. Losliggende of gebroken dakpannen kunnen er namelijk toe leiden dat onderliggend houtwerk wordt blootgesteld aan vocht, waardoor narigheid ontstaat zoals houtrot.

Een dakinspectie voeren wij uit zonder dure stijgers en altijd aan de hand van foto en film. Op deze manier garanderen wij een transparant advies over uw dak. Onze inspectie bevat controle van de positionering van dakpannen en dakbedekking, inspectie van lood- en zinkwerk, schoorstenen, dakgoten en ander houtwerk.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Leiden

Wilt u verzekerd zijn van het behoud van de staat van uw vastgoed, middels onderhoud en reparaties? AJF Hoogervorst biedt een totaalpakket onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Leiden, beschikbaar voor kantoorpanden tot woningen en alles daartussenin. Met een onderhoudscontract bent u altijd verzekerd van het behoud van waarde van uw vastgoed. Dankzij de regelmatige dakinspecties en onderhoud voorkomt u bovendien dat kleine gebreken uitlopen in grote kostenposten.

Vervangen houtwerk Leiden

In het geval van uitgesteld of niet verricht onderhoudswerk aan uw dak, kan houtrot ontstaan. Slecht of nalatig schilderwerk in combinatie met het Nederlandse weer kan leiden tot rotting van het houtwerk. Houtrot komt dan ook vaak voor bij kozijnen, houten geveldelen, deuren en glaslatten. In sommige gevallen voldoet schilderwerk, waarna het houtwerk weer jaren verder kan. In andere gevallen moet het houtwerk vervangen worden door nieuw hout of kunststof.  

Verbouw en renovaties Leiden

Wilt u een dakkapel laten plaatsen, uw woning laten renoveren of verbouwen? Bij AJF Hoogervorst helpen wij u graag met al uw renovaties en verbouwingen. Zo voeren wij verbouwingen en renovaties op grote schaal uit in Leiden en omstreken, waarbij uw wensen uiteraard altijd centraal staan.