Vastgoedonderhoud Hillegom – AJF Vastgoedonderhoud

AJF Hoogervorst is uw gespecialiseerde totaalpartner voor vastgoed onderhoud in Hillegom. Wij zijn gespecialiseerd in dakinspecties, reparatie en vervaging van houtwerk. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw dak? Neem nu contact op voor een vrijblijvende offerte.

Dakwerk Hillegom

Als familiebedrijf met jarenlange ervaring bieden wij snelle hulp bij reparatie, lekkage en plaatsing van uw dakwerk in Hillegom. Wij bieden totaaloplossingen voor pannendaken, lood- en zinkwerk en monumentaal dakwerk. AJF Hoogervorst helpt bij reparatie van lekkage en stormschade tot de aanleg van nieuwe pannendaken of de duurzame variant in de vorm van lood- en zinkwerk.

Daarnaast hebben wij veel ervaring met monumentale panden. Zodoende adviseren wij graag over dakrenovaties, isolatie en subsidie voor monumentale daken. Hierbij zorgen we uiteraard dat monumentale daken hun karakter en uitstraling behouden.

Onderhoud Hillegom

Omdat voorkomen altijd beter is dan genezen, adviseren wij uw vastgoed regelmatig te laten onderhouden. Frequent onderhoud draagt bovendien bij aan het waarde behoud van uw pand en voorkomt onvoorziene grote kosten in het geval van problemen. Is uw vastgoed in Hillegom toe aan onderhoud?

Wij verrichten dakinspecties, vervangen en restaureren houtwerk en ontzorgen u dankzij onderhoudscontracten. Nederlandse daken krijgen vanwege het klimaat tenslotte veel te verduren. Het regelmatig laten inspecteren van de daken is daarom noodzakelijk om kleine problemen zoals losliggende dakpannen vroegtijdig te constateren en verhelpen.

Onderhoudscontract voor particulieren en VvE’s in Hillegom

AJF Hoogervorst ontzorgt particulieren en VvE’s in Hillegom op het gebied van vastgoedonderhoud. Wij bieden een totaalpakket onderhoudscontract, beschikbaar voor kantoorpanden tot woningen en alles daartussenin.

Het onderhoudscontract draagt bij aan het behouden en verbeteren van de kwaliteit van vastgoed. Dankzij regelmatige dakinspecties en onderhoud voorkomt u bovendien dat kleine gebreken uitlopen tot grote kostenposten.

Verbouw en renovaties Hillegom

Voor alle verbouwingen en renovaties bent u bij AJF Hoogervorst aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij gespecialiseerd in het bieden van totaaloplossingen voor uw vastgoed. Wij hebben dan ook alle soorten woningen voorbij zien komen. Variërend van het plaatsen van een uitbouw en het renoveren van een badkamer of keuken tot een volledige woningrenovatie.

Wilt u de woonruimte op zolder aanzienlijk vergroten? Dan is het laten plaatsen van een dakkapel de oplossing. AJF Hoogervorst plaatst zowel prefab als klantspecifieke dakkapelen. Behalve dat een dakkapel de woonruimte vergroot, komt dit ook de lichtinval en ventilatie ten goede. Bovendien is een investering in een dakkapel en investering in uw woning.

Bij AJF Hoogervorst helpen wij u graag met al uw renovaties en verbouwingen. Wij hebben jarenlange ervaring met verbouwingen en renovaties op grote schaal in Hillegom en omstreken. Hierbij staan uw persoonlijke wensen uiteraard altijd centraal.