Bent u op zoek naar een ervaren en betrouwbare timmerman in Wassenaar? AJF Hoogervorst biedt hoogwaardige timmerdiensten op maat. De jarenlange ervaring als aannemers- en bouwbedrijf maken het mogelijk om een breed scala aan diensten aan te bieden in Wassenaar en omgeving. Van dakwerk, tot keukeninstallaties en regulier onderhoud, AJF Hoogervorst heeft de expertise en het vakmanschap om uw bouwproject tot een succes te maken.

Werkzaamheden timmerman Wassenaar

Timmerman gezocht voor een specifieke klus? Dan bent u bij AJF Hoogervorst aan het juiste adres. AJF Hoogervorst is gespecialiseerd in een uitgebreide reeks werkzaamheden voor verschillende bouwplannen. Of u nu op zoek bent naar een dakreparatie, of juist een badkamer wilt laten renoveren, AJF Hoogervorst heeft een geschikte timmerman voor u klaarstaan.

huis verbouwen en renoveren

Bij AJF Hoogervorst kunt u, onder andere, terecht voor onderhoud, renovaties en verbouwingen van keukens in Wassenaar en omgeving. AJF Hoogervorst heeft de expertise om uw droomkeuken tot werkelijkheid te maken.

Van Ikea keukens tot maatwerk, de mogelijkheden zijn uitgebreid. Wij zorgen voor een nauwkeurige installatie, met oog voor detail en afwerking, waarbij we rekening houden met uw persoonlijke voorkeuren en het ontwerp van uw huis. Bij ons staat de klant tijdens ieder bouwproject centraal, met als gevolg een huis dat volledig voldoet aan uw wensen. En dat vergroot het woonplezier!

Timmerman dakwerk Wassenaar

Een goed dak op uw woning is essentieel en dat begrijpen wij als geen ander. Niets is zo vervelend als lekkage vanwege een beschadigd dak. Het dak van uw woning verdient de beste zorg en aandacht en dat vraagt om de juiste kennis en vakmanschap. AJF Hoogervorst is gespecialiseerd in verschillende soorten dakwerk.

Dakisolatie

Zo kunt u bij ons terecht voor een ruim aanbod aan dakbedekkingen, dakreparaties en dakisolaties. Als gevolg van jarenlange werkzaamheden in Wassenaar en omstreken is AJF Hoogervorst daarnaast specialist op het gebied van dakwerk voor monumentale panden. Wij adviseren u graag over dakrenovaties, en eventuele vergunningen en subsidies.

Timmerman onderhoud Wassenaar

Regelmatig gratis offerte aanvragen voor al onze timmerdiensten in Wassenaar en omstreken. We komen graag bij u langs om uw woonsituatie te bekijken en samen de mogelijkheden en wensen te bespreken. Wij geloven in transparantie en eerlijkheid, daarom zorgen wij ervoor dat u van tevoren weet wat de kosten zullen zijn. Neem contact met ons op voor een gratis offerte of voor meer informatie over onze diensten.