Dakreparatie bedrijven Zoetermeer

Een dakreparatie aan uw bedrijfspand in Zoetermeer of omgeving nodig? Hoogervorst dakwerk is een specialist in dakwerk. Naast dat wij reparaties aan uw dakwerk uitvoeren doen wij ook (regulier) onderhoud en complete dakbedekking van begin tot eind. Wij zijn gecertificeerd en gekwalificeerd, geen enkele klus kan groot genoeg zijn!

Vakkundige reparaties

Wij voeren eerst een dakinspectie uit om te bekijken wat de eventuele schade van het dakwerk is. Vinden wij problemen aan uw dakwerk dan maken wij een plan waarin wij de problemen beschrijven en wat de mogelijkheden zijn om deze te op te lossen. AJF Hoogervorst is hét bedrijf als het gaat om dakreparatie voor bedrijven in regio Zoetermeer. Wij zijn vakkundig en repareren uw dakwerk naar behoren.

Dakreparatie bedrijven Zoetermeer – Dakreparatie in alle maten

Zowel kleine als grote reparaties voeren wij vakkundig en nauwkeurig uit. Bij AJF Hoogervorst zit u goed voor iedere dakreparatie in alle maten. Het kan voorkomen dat bij een storm of ernstige regenval uw dakwerk schade oploopt. Als u er niets aan laat doen, kunnen de problemen een stuk ernstiger worden en het kan ook nog eens gevaarlijk zijn als u uw dakwerk niet laat onderhouden. AJF Hoogervorst spoort problemen op om vervolgens een gepast advies te geven, zodat u en uw medewerkers veilig en droog blijven.

Kosten dakreparatie

De kosten om het dakwerk van uw bedrijven in regio Zoetermeer te laten repareren kunnen hoog oplopen, als er schade ontstaat door bijvoorbeeld een storm of veel regen. Er bestaat een grote kans dat u deze kosten kunt verhalen bij uw verzekeraar, maar wij proberen altijd een manier te bedenken hoe wij de kosten zo minimaal kunnen houden.

Vrijblijvende offerte

Nadat wij een uitgebreide dakinspectie hebben uitgevoerd gaan wij voor u een plan van aanpak maken. Wij werken snel, precies en zorgen voor een passende en vrijblijvende offerte. Andere klanten gingen u voor en zijn tevreden over AJF Hoogervorst als het gaat om dakreparatie bij bedrijven in Zoetermeer of omgeving. 

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!