Dakonderhoud bedrijven Leiden

Bent u op zoek naar advies en dakonderhoud voor bedrijven in regio Leiden? AJF Hoogervorst helpt u graag met vakkundig advies bij dakbedekking! Met de ervaring in dakwerk van meer dan 15 jaar bent u verzekerd dat het dakwerk van uw bedrijfspand in goede handen is bij AJF Hoogervorst. Elk dak verdient immers een gespecialiseerde dakdekker die u voorziet van advies, rekening houdt met uw wensen en de passende mogelijkheden. Wij staan dus garant voor een goed onderhoudscontract waar u baat bij heeft.

Professioneel dakwerk

Als u op zoek bent naar de juiste dakbedekking voor uw bedrijfspand, dan zit u bij ons goed. Wij werken met keramische dakpannen, leien, bitumen (dakleer) en zink. Ook een groendak is een optie als u wilt gaan voor een dakbedekking dat bestaat uit allerlei soorten mos, kruiden en grassen. U heeft dus een extra reden om gebruik te maken van onze kennis en service. Het dakwerk en het juiste onderhoud is belangrijk voor ons! Wij zijn niet voor niets professioneel in dakonderhoud voor bedrijven in regio Leiden!

Pakket op maat

AJF Hoogervorst werkt voornamelijk voor bedrijven. Bij alle voorkomende daken voeren wij inspectie, reparaties en regulier onderhoud uit. Wij zijn gespecialiseerd in daklekkage, dakisolatie, nokvorsten, maar ook in lood- en zinkwerk. Tevens is dakbedekking aan monumentale panden iets wat wij doen. Waar u ons ook voor inschakelt, wij helpen u graag in Leiden en regio. Wij zijn vakkundig, precies en snel. Of de klus nu groot of klein is, wij voeren deze uit. Wij leveren goed dakwerk af!

Een contract voor het onderhoud

Wij bieden u graag een onderhoudscontract aan zodat u geen omkijken meer heeft naar uw dakwerk. Het plan van aanpak wordt volledig afgestemd op uw wensen, de passende mogelijkheden en ons advies. Wij zijn hét bedrijf als het gaat om dakonderhoud voor bedrijven in regio Leiden. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk. AJF Hoogervorst is ook uw partner voor het verbouwen van huizen in Leiden.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!