Dakonderhoud bedrijven Den Haag

Bent u op zoek naar de beste prijs voor het dakonderhoud voor uw bedrijf in regio Den Haag? AJF Hoogervorst, uw specialist in het dakonderhoud voor bedrijven, is eerlijk en transparant over de kosten. Onze focus ligt op bedrijven. Wij willen u namelijk als bedrijf een betaalbaar onderhoudscontract aanbieden zodat u van a tot z ontzorgd wordt. Wij geven u advies en zorgen voor het bijbehorende onderhoud zodat u er geen omkijken meer naar heeft. Er wordt een plan gemaakt voor ieder bedrijf apart. Bovendien staan wij bekend om onze uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Wij komen graag bij u op locatie, van Den Haag tot Zoetermeer en van Schiedam tot Leiden, om u een op maat gemaakte offerte te bieden.

Een advies op maat

U bent bij AJF Hoogervorst aan het goede adres als u de kosten voor het dakonderhoud, aan uw bedrijfspand in Den Haag, zo laag mogelijk wilt houden. Wij geven advies op maat over het dakwerk van uw bedrijfspand, over zowel de staat van het dakwerk als het onderhoud ervan. Bij AJF Hoogervorst vinden staat eerlijkheid en klantvriendelijk hoog in het vaandel, en op deze manier kunnen wij de kosten eerlijk houden. De kosten voor dakonderhoud hangen af van uw eisen en wensen, in combinatie met onze adviezen. Wij adviseren u graag en aan de hand daarvan maken wij een eerlijke offerte!

Bent u tevreden, dan zijn wij het ook

Wij houden graag rekening met uw wensen, de mogelijkheden en uw planning. Wij zijn er voor dakonderhoud, dakinspectie, dakreparatie en dakisolatie. Wij leggen onze focus bij het adviseren over het dakwerk. Aan de hand van ons advies en uw wensen kijken wij wat we kunnen betekenen. Wij werken snel, efficiënt en leggen de lat hoog bij onszelf. Bent u tevreden, dan zijn wij het ook! Wilt u een intakegesprek of een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op!

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!