Dakinspectie bedrijven Wassenaar

Heeft u een dakinspectie voor uw bedrijfspand in Wassenaar nodig? Dan is het slim dat u kiest voor Hoogervorst Dakwerk, uw expert voor dakinspectie, dakreparatie, dakonderhoud en complete dakbedekking in Wassenaar en regio. Wij inspecteren het dak van uw bedrijfspand nauwkeurig en aan de hand daarvan komen wij met een plan van aanpak zodat u niet meer naar uw dakwerk hoeft om te kijken.

Een expert in dakwerk

AJF Hoogervorst gaat geen enkele klus uit de weg. We werken met oog voor detail en zijn bovendien vlot met wat wij doen. Bij Hoogervorst Dakwerk bent u dus aan het juiste adres voor een dakinspectie voor bedrijven in Wassenaar regio. Wij zijn betrouwbaar en ervaren, deskundig en vriendelijk! Met onze ervaring en klantvriendelijkheid zijn er tevreden opdrachtgevers u voorgegaan. Wij bieden onderhoudscontracten aan die speciaal op maat zijn gemaakt voor u. Het echte werk begint met AJF Hoogervorst!

Voorkom daklekkage

Een nachtmerrie voor elk bedrijf is toch wel een daklekkage. Uw bedrijfsinboedel kan vochtig worden en kosten kunnen aanzienlijk de pan uitrijzen. Onder een dak zit meestal hout of beton verwerkt, dat poreus wordt als het vochtig is, waardoor het ook nog eens onveilig wordt voor u en uw medewerkers. Hoogervorst Dakwerk komt graag langs voor een grondige dakinspectie om dit soort situaties te voorkomen. Immers is voorkomen beter dan genezen!

Wij komen graag even langs

U kunt contact met ons opnemen voor een dakinspectie, zodat u verzekerd bent dat het dak van uw bedrijfspand in orde is. Nadat wij een grondige dakinspectie hebben uitgevoerd, stellen wij voor u een plan van aanpak op en bieden aan de hand daarvan het meest voordelige onderhoudscontract aan. Hoogervorst Dakwerk staat garant voor vakwerk en we weten wat wij doen.

Vrijblijvend een afspraak maken

Bent u nieuwsgierig geworden wat wij voor u kunnen betekenen? Een dakinspectie van uw bedrijfspand is de eerste stap om te garanderen dat uw dakwerk tiptop in orde is. Wij proberen u altijd een uitgebreid plan van aanpak te presenteren die naadloos aansluit op uw wensen, ons advies en de passende mogelijkheden.

Gecombineerde expertises

AJF Hoogervorst bestaat uit twee neven die beide hun eigen specialisatie inbrengen: dakwerk en onderhoud, verbouwing en renovatie.

Jarenlange ervaring

De kneepjes van het vak leer je niet in een paar maanden. De dienstverlening van AJF Hoogervorst is gebaseerd op jarenlange ervaring.

Specialisaties

Gespecialiseerd dakwerk voor monumentale panden, keramische pannendaken en lood- en zinkwerk.

Snelle service

Niet weken wachten op een offerte om vervolgens over een halfjaar ingepland te worden. Wij geloven in snelle service.

Direct meer informatie? Bel ons of vraag een offerte aan!